Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Όλα άρχισαν με ένα λουλούδι


Το κορίτσι άνοιξε τα μάτια της. Εκείνος ο υπνάκος έμοιαζε σε δροσερό νερό. Με τη φρεσκάδα της ενυδάτωσης ίσιωσε το κορμί της και αγνάντεψε. Λουλούδια, βουνά, τρεχούμενα νερά στόλιζαν τη βιτρίνα της φύσης.

Ένιωσε σαν μικρή πριγκίπισσα σε ένα βασίλειο ομορφιάς. Ήθελε να αφεθεί στη λάμψη του ήλιου. Να αιωρηθεί μαζί με το ελαφρύ αεράκι. Να παρασυρθεί σαν χαλίκι στην ορμή του ποταμού. Να γίνει βελούδινη σαν ροδοπέταλο. 

Μα αυτό που ήθελε περισσότερο ήταν να συναντήσει κι άλλους πρίγκιπες. Με χαμόγελα που να ξεδιψάνε την καρδιά της. Με καρδιά να μοσχομυρίζει λεβάντα. Με χέρια να δίνουν σταθερές αγκαλιές. Με μάτια που μπορούν να διακρίνουν το ωραίο ακόμα και μέσα στα σκοτάδια.

Άκουσε βήματα. Όταν ξεθώριασε ο ήχος ένα άλλο κορίτσι στάθηκε δίπλα της. 
"Θέλεις να φυτέψουμε ένα λουλούδι εδώ;".

Οι δυο μικρές πριγκίπισσες είναι περήφανες για τον κήπο τους. Νιώθουν ιδιαίτερη τιμή κάθε φορά που άλλοι ευγενείς αποδέχονται την πρόσκλησή τους και απολαμβάνουν όλοι μαζί τις χάρες του.
   
Η 4η συνάντηση του Athens Live with Awareness, Courage and Love Meetup με συγκίνησε για μια ακόμα φορά. Ευχαριστώ θερμά τους 17 συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Στέλνω μια ζεστή αγκαλιά στην μικρή πριγκίπισσα Μαριλένα για την υποστήριξη και την αγάπη της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: